Kaartverkoop

Stienzer Keatsdagen

Kaartverkoop Stienzer Keatsdagen 2023

Hier vind je praktische informatie (per dag) over de toegang tot de sportieve activiteiten en de optredens in de feesttent.


Woensdag

Programma van woendag 7 juni 2023 bekijken»

Op woensdag is overal gratis entree en kun je zo doorlopen voor toegang tot het jeugdkaatsen en het volleybal.


Donderdag

Programma van donderdag 8 juni 2023 bekijken»

Overdag wordt de 50+ kaatspartij verkaatst welke gratis toegankelijk is.

Vanwege de grote landelijke aandacht voor Queen Must Go on en daarmee de verwachte drukte heeft de organisatie ervoor gekozen om uitlsuitend voor deze avond (donderdagavond 8 juni) met een online ticketsysteem te werken. De verkoop start op maandagavond 22 mei om 19:00 uur en de ticketprijs bedraagt € 10,- (exclusief servicekosten). De link naar het online ticketsysteem vind je hieronder. Op onze social media kanalen (Facebook en Instagram) houden we je op de hoogte over alle nieuwtjes rond deze muzikale topper.

Hoe gaat de online verkoop van de kaarten in zijn werk?
De verkoop en afhandeling van de tickets verloopt via het ticketsysteem ‘eventix’. Zodra de kaarten beschikbaar zijn (maandagavond 22 mei om 19:00 uur) kun je die via het online ticketsysteem (zie link hieronder) bestellen.

Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je de tickets in je mail. De mail is afkomstig van Eventix. Heb je geen mail ontvangen? Check dan even de map ‘ongewenste mail’. Bij eventuele problemen kun je uiteraard contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@stienzer-keatsdagen.nl

Let op: aanschaf tickets = evenement bezoeken! De organisatie zal streng toekijken op ticket doorverkoop en heeft het recht om actie te ondernemen bij geconstateerde doorverkoop.

De link naar het online ticketsysteem is: https://eventix.shop/gkqvkfka


Vrijdag

Programma van vrijdag 9 juni 2023 bekijken»

De seniorenmiddag is gratis toegankelijk, hier kun je dus zo naar binnen. Datzelfde geldt voor de Gritenij Ljouwerteradiel Partij.

Voor de muziek op vrijdagavond gaan de deuren om 20:30 uur open. De entree bedraagt € 10,- en de kaarten worden uitsluitend aan de deur verkocht. Vorig jaar was het al vroeg druk / het maximaal aantal bezoekers bereikt, kom dus op tijd om teleurstelling te voorkomen.. VOL = VOL!


Zaterdag

Programma van zaterdag 10 juni 2023 bekijken»

Het middagprogramma met Pearkekeatsen en Kleintje Matinee is gratis toegankelijk, kom gezellig langs.

Voor de muziek op zaterdagavond gaan de deuren om 20:30 uur open. De entree bedraagt € 10,- en de kaarten worden uitsluitend aan de deur verkocht. Vorig jaar was het al vroeg druk / het maximaal aantal bezoekers bereikt, kom dus op tijd om teleurstelling te voorkomen.. VOL = VOL!


Zondag

Programma van zondag 11 juni 2023 bekijken»

Op zondag is de toegang gratis en is jong en oud de gehele dag van harte welkom!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van Keatsclub De Boer en De Tuolle) weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen