Opgeven volleybal

Stienzer Keatsdagen

Opgeven volleybaltoernooi Stienzer Keatsdagen – woensdag 7 juni 2023

UPDATE 05-05-2023
DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. HET MAXIMAAL AANTAL TEAMS IS INMIDDELS BEREIKT.

Als vast onderdeel van de Keatsdagen staat er traditioneel een volleybaltoernooi op het programma. Een gezellige en sportieve avond waar jong en oud met veel enthousiasme voor die felbegeerde bokaal gaat. De organisatie van het toernooi is in handen van Volleybalvereniging Stasko.

Stel een team samen met vrienden, collega’s, de buurtvereniging of een ander ‘dreamteam’ en geef je voor vrijdag 26 mei op via deze website. Wacht niet te lang, de ruimte is beperkt! De aanvang is 18:30 uur. Er wordt gespeeld volgens het volleybalregelement, het dragen van voetbalschoenen is niet toegestaan. De inleg bedraagt € 10,- per team.

LET OP: Nadat je bovenstaand formulier hebt ingevuld ontvang je binnen enkele minuten een automatische opgavebevestiging op het ingevulde mailadres dat is ingevuld bij het veld ‘e-mailadres team captain’. Niet ontvangen? Check even de map ‘ongewenste mail’. Mocht de mail daar ook niet in staan dan graag even een mailtje sturen naar michiel@merkmonsters.nl

Zodra het maximaal aantal teams zijn bereikt zullen we nog een mail sturen met informatie over o.a. het wedstrijdreglement, de tijden en het inschrijfgeld (€ 10,- per team).

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van Keatsclub De Boer en De Tuolle) weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen