Bezoekerservaringen

Stienzer Keatsdagen

Bezoekerservaringen

De Stienzer Keatsdagen zijn al jarenlang een begrip in de regio. Vijf dagen lang geweldige bands, grote publieke belangstelling en gratis toegang bij het hoofdklasse kaatsen voor dames én heren. Het aantal bezoekers groeit ieder jaar! De organisatie zoekt steeds weer naar vernieuwingen. Wat blijft is de gezelligheid en de perfecte mix van sportieve en muzikale activiteiten. Lees hier een aantal ervaringen van bezoekers die eerdere edities aanwezig waren.

Altijd feest! Super gezellig met mensen van alle leeftijden en steevast leuke bands. Een echte aanrader voor jongeren uit de buurt. Wij gaan sowieso weer voor de zaterdagavond, dan komen er zelfs twee verschillende bands!


Maud, Natasja & Maaike

Stiens kaatsen we graag, echt een partij met naam! Veel publiek, prachtige entourage en de organisatie is altijd dik voor elkaar. Stiens weet zich ieder jaar weer te onderscheiden met originele prijsuitreikingen, partuur aankondigingen en de opkomst van kaatsers.


Taeke Triemstra

Dit is een prachtig dorpsfeest. Vaak zijn we iedere avond wel van de partij. Het is er gezellig druk en je treft natuurlijk veel bekende mensen. We hebben ook simpelweg geen zin om één avond te kiezen, lekker alles meepakken!


Huub & Almer

Wauw, wat een organisatie! We komen hier heel graag. Super om te zien dat jong en oud zich zo vermaakt. Vooral op de zondagmiddag met kaatsen, activiteiten voor de kleintjes en muziek in de tent. Echt top!


Familie de Vries

Het dorpsfeest waar we ieder jaar enorm naar uitkijken! Vaste prik is voor ons de donderdag, voorheen de themavond en nu de tribute bands. Dat wordt gegarandeerd feest!


Sabina & Esmaa

Leuke partij met tiptop organisatie! Aantrekkelijk programma en prachtige entourage. Stiens blijft continue innoveren! Dat blijkt ook uit de verhoging van het prijzengeld, dat ligt nu gelijk aan de heren.


Marrit Zeinstra

Onder het genot van een biertje even kaatsen kijken, heerlijk! Die Stienzer Keatsdagen zijn super en worden elk jaar drukker én gezelliger. Compliment voor de organisatie, gegarandeerd feest!


Allard, Dennis, Pieter & Sandro

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen