Vrijdag

Stienzer Keatsdagen

Vrijdag 7 juni 2024

Seniorenmiddag

De seniorenmiddag (14:00 – 16:00 uur) is zo’n vast onderdeel van de Stienzer Keatsdagen waar we niet omheen willen. Dit jaar met Sander Metz, een rasartiest die volop muziek en vrolijkheid gaat brengen. Koffie en thee is gratis, tussendoor draait het Rad van Fortuin voor aantrekkelijke prijzen.

Aanvang: 14:00 uur
Entree: gratis

Dames Hoofdklasse partij

Partijsponsor: Ekwadraat & Nynke Edelsmid

Terug van weggeweest! KC de Boer heeft zich bij de KNKB en dames kaatsters sterk gemaakt voor de terugkeer van de dames hoofdklasse partij in Stiens en dat is gelukt! Op vrijdagmiddag vanaf 15:30 uur strijden de dames hoofdklasse opnieuw om de felbegeerde wisseltrofee. Aan deze uitnodigingspartij doen acht parturen mee.

Aanvang: 15:30 uur
Entree: gratis

Foto: Henk Bootsma

Optreden Daredevils, DJ All Tha Fokk & DJ Raw-Ry

Yesss, het is opnieuw gelukt om een absolute TOP band naar Stiens te halen. Daredevils stond al enkele jaren op het verlanglijstje van de organisatie. Nu mogen ze aantreden als hoofdact op dé dorpsavond waarop heel Stiens leegstroomt. Tussendoor gaat DJ Raw-Ry (dorpsgenoot) ervoor zorgen dat de voetjes van vloer gaan. DJ All Tha Fock sluit de avond knallend af! Tip: vorig jaar was deze avond al vroeg uitverkocht, kom dus op tijd. De deuren gaan open om 20:30 uur. VOL = VOL*

Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 13,-

*De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Er is geen voorverkoop, tickets worden uitsluitend aan de deur verkocht. Voorkom teleurstelling, kom op tijd, vol is echt vol!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen