Vrijdag

Stienzer Keatsdagen

Vrijdag 9 juni 2023

Seniorenmiddag

De seniorenmiddag (14:00 – 16:30 uur) is zo’n vast onderdeel van de Keatsdagen waar we niet omheen willen. Dit jaar komt de Piter Wilkens naar Stiens voor een gezellige muzikale middag. Deze rasechte Fries speelt bekende luisterliedjes in onze ‘memmetaal’ en zal het aanwezige publiek zeker weten te raken met hits als Sjongerbloed, Timmermantsjoender en Knoopkes. Koffie en thee is gratis, tussendoor draait het Rad van Fortuin voor mooie prijzen.

Aanvang: 14:00 uur
Entree: gratis

De Gritenij Ljouwerteradiel Partij

De KNKB laat ons dit jaar geen ruimte voor een kaatspartij dames hoofdklasse op de vrijdagmiddag. Grijpen we die gelegenheid aan om te innoveren! De Gritenij Ljouwerteradiel Partij ontleent haar naam aan de vroegere gemeente Leeuwarderadeel. Geselecteerde verenigingen uit dat gebied mogen elk één afdelingspartij sturen, die bestaat uit twee mannen en een vrouw.

Er wordt gekaatst voor de vereniging, het prijzengeld gaat naar de club. Verheug je op een mooie onderlinge strijd tussen regionale toppers. Het publiek heeft ook hier gratis toegang. Zeker een bezoekje waard dus!

Aanvang: 15:00 uur
Entree: gratis

Foto: Henk Bootsma

Optreden PROOST! & DJ All Tha Fokk

Vrijdagavond barst het feest in de tent los met muziek van de band PROOST! Ze beloven in 1 minuut onze tent de gezelligste kroeg van Nederland om te toveren. Dit wordt een geweldig feest van herkenning met grote hits en knallende special effects. Laat je verrassen door deze kroegtijgers en ga lekker samen met vrienden uit je dak! Tussendoor gaat DJ All Tha Fokk los. Een echte entertainer die op jullie verzoek voor het tweede jaar op rij present is. De deuren gaan open om 20:30 uur en de entree is € 10,-.
Tip: vorig jaar was deze avond al vroeg uitverkocht, kom dus op tijd.
VOL = VOL *

Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 10,-

*De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Voorkom teleurstelling, kom op tijd!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van Keatsclub De Boer en De Tuolle) weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen