Zaterdag

Stienzer Keatsdagen

Zaterdag 10 juni 2023

Pearkekeatsen met zachte bal

Vorig jaar nieuw en direct een succes met vier goed gevulde klassen. Open voor deelname van zowel leden als niet-leden vanaf 16 jaar. Geschikt voor iedereen omdat er met een ‘luchtbal’ wordt gekaatst.

Zoek een partner van het andere geslacht en geef je op! Er wordt ook nu weer gespeeld in meerdere klassen met als motto ‘iedereen kan kaatsen’. Starttijd kaatspartij: 10:00 uur aan de Uniawei in Stiens. De opgave verloopt online via deze website. Aanvang: 10:00 uur
Entree: gratis

Meer informatie en opgeven » Ik wil me nu opgeven voor het pearkekeatsen »

Kleintje Matinee met Duo Klick

Upcoming duo van twee muzikale mannen uit Wergea! Duo Klick bestaat uit Klaas Wijbrandi (gitaar en zang) en Rick Heida (basgitaar en zang), samen vormen ze een succesvol muziek-duo met hedendaagse muziek.

Dit wordt een gezellige middag met een feestelijk repertoire voor jong én oud. Van golden oldies tot hedendaagse hits. Jullie verzoekjes gaan ze zeker spelen! De muziek begint om 15:00 uur en de entree is ook hier gratis.

Aanvang: 15:00 uur
Entree: gratis

Optreden Royal Beat, Doelleazen en DJ Raw-Ry

Dit wordt dé party avond om lekker te feesten met al je vrienden! Er komen in dit jubileumjaar maar liefst twee bands én een DJ naar Stiens voor de zaterdagavond. Royal Beat raakt je met herkenbare medleys, een stortregen aan confetti en vette vuurkanonnen. Geen enkel genre blijft onaangetast; van hardstyle tot hardrock, via ABBA langs J Balvin tot de Snollebollekes. Die zaal moet plat, daar gaan ze voor!

Op jullie verzoek komt de ferneamde band Doelleazen terug naar Stiens op de zaterdagavond met haar knallende party act. Met recht het populairste partytrio van Friesland en gegarandeerd feest! Ze reproduceren onder meer bekende Friese hits en voegen daar een eigen happy hardcore sausje aan toe.

Alsof dat nog niet genoeg is, DJ Raw-Ry aka Rory Letter mag als upcoming man (en inwoner van Stiens) de gaatjes op het podium vullen met zijn muziek en entertainment. De deuren gaan open om 20:30 uur. Entree € 10,- VOL = VOL kom op tijd, vorig jaar was de zaterdagavond al vroeg uitverkocht!*

Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 10,-

*De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Voorkom teleurstelling, kom op tijd!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van Keatsclub De Boer en De Tuolle) weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen