Zaterdag

Stienzer Keatsdagen

Zaterdag 8 juni 2024

Pearkekeatsen met zachte bal

Partijsponsor: Germeraad Makelaars

Afgelopen twee jaar een groots succes met vier goed gevulde klassen. Zal het aantal aantal ‘pearkes’ ook dit jaar opnieuw zo snel worden bereikt? Vast! Wacht dus niet te lang met aanmelden. Open voor deelname van zowel leden als niet-leden vanaf 16 jaar. Geschikt voor iedereen omdat er met een ‘luchtbal’ wordt gekaatst.

Zoek een partner van het andere geslacht en geef je op! Er wordt ook nu weer gespeeld in meerdere klassen met als motto ‘iedereen kan kaatsen’. Starttijd kaatspartij: 10:00 uur op het kaatsveld aan de Uniawei in Stiens. Opgave is uitsluitend mogelijk via deze website. Aanvang: 10:00 uur
Entree: gratis

Meer informatie en opgeven » Ik wil me nu opgeven voor het pearkekeatsen »

Kleintje Matinee met Kevin & André

Twee zuivere stemmen, een akoestische gitaar en de grootste hits uit de jaren ’70, ’80, ’90, ‘00 en van nu!

Dit wordt een gezellige middag met een feestelijk repertoire voor jong én oud. Van golden oldies tot hedendaagse hits. Jullie verzoekjes gaan ze zeker spelen! De muziek begint om 15:00 uur en de entree is ook hier  gewoon gratis.

Aanvang: 15:00 uur
Entree: gratis

Optreden Boomerang, Pieter Sahieter en DJ Raw-Ry

Dit is dé party avond van de Stienzer Keatsdagen! Er staat opnieuw een avondvullend muziek programma geprogrammeerd. Boomerang bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten en heeft maar één motto: ‘What you give, yout get’. Met deze instelling krijgen ze iedereen los en zetten ze de tent volledig op z’n kop. Meezingers van toen, maar zeker ook van nu! Zodra deze partyband op adem komt neemt DJ Raw-Ry, onze ‘huis DJ’ tijdens het weekend, het podium over. Om de avond helemaal compleet te maken sluit de gedreven DJ en Entertainer Pieter Sahieter de avond af. Zijn voorliefde voor Hardstyle in combinatie met vrolijke deuntjes zorgt gegarandeerd voor een knallend slotstuk. De deuren gaan open om 20:30 uur. Kom op tijd, vorig jaar was de zaterdagavond al vroeg uitverkocht! VOL = VOL*

Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 13,-

*De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Er is geen voorverkoop, tickets worden uitsluitend aan de deur verkocht. Voorkom teleurstelling, kom op tijd, vol is echt vol!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen