Donderdag

Stienzer Keatsdagen

Donderdag 8 juni 2023

KNKB Heren 50+

De donderdag start meteen lekker sportief. Om 10:00 uur begint de KNKB partij d.e.l. voor de Heren 50+. Er wordt gekaatst in een A en B-klasse, dus een ieder kan op zijn eigen niveau een balletje slaan. De opgave verloopt via de KNKB-website.

Keatsclub de Boer uit Stiens rekent op een mooie opkomst. Gelijk eerdere jaren gaat het weer een heerlijke strijd om de krans worden met een aantal plaatselijke favorieten! Het is voor het publiek langs de kant prachtig om te zien hoe de senioren vol enthousiasme voor deze typisch Friese sport gaan.

Aanvang: 10:00 uur
Entree: gratis

Optreden Queen Must Go On

Dit geloof je toch niet, de winnaar van het razend populaire SBS 6 tv-programma ‘The Tribute – Battle of The Bands’ staat geprogrammeerd als openingsact van de Stienzer Keatsdagen! Kom live in Stiens genieten van de hits van de meest succesvolle rockband ooit. Vijftig jaar hits waarop je lekker ongegeneerd kunt meebrullen.

De feesttent staat zoals ieder jaar op de kaatsvelden aan de Uniawei. Nieuw is de voorverkoop. Vanwege de grote landelijke aandacht voor Queen Must Go On heeft de organisatie ervoor gekozen om voor dit concert met een online ticketsysteem te werken. De verkoop start op maandagavond 22 mei om 19:00 uur. De link naar het online ticketsysteem vind je op de pagina ‘Kaartverkoop‘ en onze sociale media.

Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 10,-
Bijzonderheden: online voorverkoop!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van Keatsclub De Boer en De Tuolle) weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen