Donderdag

Stienzer Keatsdagen

Donderdag 6 juni 2024

KNKB Heren 50+

Partijsponsor: Jumbo Kooistra Stiens

De donderdag start meteen lekker sportief. Om 10:00 uur begint de KNKB partij d.e.l. voor de Heren 50+. Er wordt gekaatst in een A en B-klasse. De opgave verloopt via de KNKB-website.

Keatsclub de Boer uit Stiens rekent op een mooie opkomst. Gelijk eerdere jaren gaat het weer een heerlijke strijd om de krans worden met een aantal plaatselijke favorieten! De mannen uit Stiens doen het geweldig op dit onderdeel, afgelopen jaar ging een dorpsgenoot zelfs met de krans naar huis!

Aanvang: 10:00 uur
Entree: gratis

Optreden ABBA Tribute Band

De donderdagavond staat de laatste jaren in het teken van een tribute band. Dit jaar mogen we dé ABBA tribute verwelkomen, welke internationaal geprezen wordt in de pers! Een avond voor de muziekliefhebber, waarbij teruggaan naar de hits uit de jaren 70 en 80 van een van de meest succesvolle bands ter wereld. ‘Dancing Queen’, ‘Waterloo’ , ‘Mamma mia’, ‘Voulez vous’ en ‘The Winner Takes It All’.. ze gaan allemaal voorbijkomen. Tussendoor is er voldoende ruimte om gezellig bij te kletsen. De deuren gaan open om 20:00 uur. De eerste set begint vroeg, zorg dus dat je op tijd komt*

Aanvang: 20:00 uur
Entree: € 10,-

*De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Er is geen voorverkoop, tickets worden uitsluitend aan de deur verkocht. Voorkom teleurstelling, kom op tijd, vol is echt vol!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen