Woensdag

Stienzer Keatsdagen

Woensdag 7 juni 2023

Jeugdkaatsen

De Stienzer Keatsdagen worden om 14:30 uur geopend met een kaatspartij door de welpen en pupillen (7 t/m 11 jaar). Aansluitend beginnen de schooljongens en meisjes (12 t/m 16 jaar) aan hun kaatspartijen.

Deze partijen worden gespeeld onder leiding van de jeugdcommissie van KC de Boer uit Stiens. Het is voor het publiek langs de kant prachtig om te zien hoe de jeugd vol enthousiasme voor deze typisch Friese sport gaat.

Aanvang: 14:30 uur
Entree: gratis

Volleybal

UPDATE 05-05-2023
DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. HET MAXIMAAL AANTAL TEAMS IS INMIDDELS BEREIKT.

Als vast onderdeel van de Keatsdagen staat er traditioneel een volleybaltoernooi op het programma. Een gezellige en sportieve avond waar jong en oud met veel enthousiasme voor die felbegeerde bokaal gaat. De organisatie van het toernooi is in handen van Volleybalvereniging Stasko.

Stel een team samen met vrienden, collega’s, de buurtvereniging of een ander ‘dreamteam’ en geef je voor vrijdag 26 mei op via deze website. Wacht niet te lang, de ruimte is beperkt! De aanvang is 18:30 uur. Er wordt gespeeld volgens het volleybalregelement, het dragen van voetbalschoenen is niet toegestaan.

Aanvang: 18:30 uur
Entree: gratis

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van Keatsclub De Boer en De Tuolle) weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen