Veelgestelde vragen

Stienzer Keatsdagen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me opgeven voor het volleybal?

Stel een team samen met vrienden, collega’s, de buurtvereniging of een ander ‘dreamteam’ en geef je voor vrijdag 26 mei via deze website. De aanvang van het toernooi is om 18:30 uur. Er wordt volgens het volleybalreglement gespeeld en er is ruimte voor 16 teams. Het dragen van voetbalschoenen is niet toegestaan.

Kan ik kaartjes in de voorverkoop bestellen?

Uitsluitend voor Queen Must Go On werken we met online voorverkoop vanwege de grote landelijke aandacht en de te verwachten drukte. De verkoop start op maandag 22 mei om 19:00 uur. De link naar het ticketsysteem delen we via deze website en onze social media. Voor de overige optredens is er géén voorverkoop. We adviseren je om op tijd aanwezig te zijn. De organisatie hanteert namelijk een maximum aantal bezoekers per avond. Voorkom teleurstelling, kom op tijd! Op de pagina 'kaartverkoop' vind je alle informatie.

Wat moet ik doen als ik iets verloren ben?

Je kunt het beste zo snel mogelijk even langskomen. De organisatie verzameld de gevonden voorwerpen en kan dan samen met jou kijken of het er tussen zit.

Zijn er ook eetvoorzieningen op het terrein?

Jazeker! Van woensdag t/m zondag staat er een wisselend aanbod van eettentjes op het kaatsveld.

Waar is het feestterrein?

De feesttent staat op het kaatsveld, aan de Uniawei in Stiens.

Is er ook kermis?

De kermis is van donderdag 8 t/m zondag 11 juni in het centrum van Stiens. Je loopt zo vanaf de kermis naar de Stienzer Keatsdagen en andersom.

Kan ik mijn jas / tas ophangen?

Jazeker! Op elke avond is er een bemande garderobe. De kosten voor de garderobe bedragen € 2,- per jas en € 1,- per tas.

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van Keatsclub De Boer en De Tuolle) weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen