Veelgestelde vragen

Stienzer Keatsdagen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me opgeven voor het volleybal?

Stel een team samen met vrienden, collega’s, de buurtvereniging of een ander ‘dreamteam’ en geef je voor vrijdag 24 mei op. Meer hierover lees je op de programma pagina voor woensdag. De aanvang van het toernooi is om 18:30 uur. Er wordt volgens het volleybalreglement gespeeld. Het dragen van voetbalschoenen is niet toegestaan.

Kan ik kaartjes in de voorverkoop bestellen?

De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Er is geen voorverkoop, tickets worden uitsluitend aan de deur verkocht. Voorkom teleurstelling, kom op tijd, vol is echt vol!

Wat moet ik doen als ik iets verloren ben?

Je kunt het beste zo snel mogelijk even langskomen / iemand van de organisatie aanspreken (herkenbaar aan de kleding met opdruk Stienzer Keatsdagen). De organisatie verzameld de gevonden voorwerpen en kan dan samen met jou kijken of het er tussen zit.

Zijn er ook eetvoorzieningen op het terrein?

Jazeker! Van woensdag t/m zondag staat er een wisselend aanbod van eettentjes op het kaatsveld.

Waar is het feestterrein?

De feesttent staat op het kaatsveld, aan de Uniawei in Stiens.

Is er ook kermis?

De kermis is van donderdag 6 t/m zondag 9 juni in het centrum van Stiens. Je loopt zo vanaf de kermis naar de Stienzer Keatsdagen en andersom. Meer hierover lees je op de website van de Kermis Stiens .

Kan ik mijn jas / tas ophangen?

Jazeker! Op elke avond is er een bemande garderobe. De garderobe is dit jaar GRATIS.

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen