Programma

Stienzer Keatsdagen

  • 5 dagen lang feest
  • Top bands!
  • Hoofdklasse kaatsen
  • Voor jong & oud

Stienzer Keatsdagen 2024

Kaatsen, live muziek, gezellige activiteiten voor jong & oud en continue blijven innoveren, het zijn al jaren de belangrijke bouwstenen van de Stienzer Keatsdagen. Het is ook dit jaar weer gelukt om met deze ingrediënten een geweldig programma neer te zetten, zowel in de feesttent als op het kaatsveld. De organisatie is in handen van de Stichting Stienzer Keatsdagen. Uiteraard in goede samenwerking met Keatsclub de Boer. Samen met de vele vrijwilligers gaan we er weer een geweldige week van maken! Hierbij presenteren we met gepaste trots het programma voor dit jaar.

LET OP: De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Er is geen voorverkoop, tickets worden uitsluitend aan de deur verkocht. Voorkom teleurstelling, kom op tijd, vol is echt vol!Promo Stienzer Keatsdagen 2024

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen