Zondag

Stienzer Keatsdagen

Zondag 11 juni 2023

Heren Hoofdklasse partij

Op deze laatste dag van de Stienzer Keatsdagen 2023 begint om 11:00 uur de vrije formatiepartij van de Heren Hoofdklasse. Een waardige sportieve afsluiter die altijd druk wordt bezocht. Hier ga je elkaar treffen, jong en oud is hier te vinden. Het publiek heeft gratis toegang tot deze topklasse wedstrijden en dat is best uniek in de kaatswereld. Aanrader!

Aanvang: 11:00 uur
Entree: gratis

Optreden Útlopers

De Útlopers uit Sneek laten je versteld staan door hun muzikaliteit en enthousiasme. Mogelijk heb je ze gespot in het tv-programma ‘All you need is Love’. Kom lekker genieten van de vrolijke noot die dit dweilorkest tussen het kaatsen door en rondom de finale brengt.

Aanvang: doorlopend
Entree: gratis

Optreden Butterfly

Aansluitend op het kaatsen speelt dit vrolijke trio als afsluiter in de feesttent. Met meer dan 15 jaar ervaring op vele (dorps)feesten in Noord-Nederland zijn ze een begrip in de regio en wordt het gegarandeerd feest. Ze komen al vanaf het begin naar Stiens voor de zondagmiddag. Over een jubileum gesproken! Met een breed repertoire van vele meezingers krijgt dit muzikale drietal iedereen in beweging op de dansvloer. Kortom, dit wordt weer een gezellig feestje voor iedereen!

Aanvang: 15:00 uur
Entree: gratis

Familieprogramma

De zondag is ook dit jaar dé familiedag van de Keatsdagen. Naast de bekende gezelligheid en muziek hebben we een apart programma voor de kleintjes met bijvoorbeeld een super leuke workshop door Circus Witova. Er zijn verschillende eettentjes op het terrein. Top tip voor het hele gezin!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie (Merkekommisje met ondersteuning van Keatsclub De Boer en De Tuolle) weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen