Zondag

Stienzer Keatsdagen

Zondag 9 juni 2024

Heren Hoofdklasse partij

Partijsponsor: Ekwadraat & Grand Café De Smalle Brug

Op deze laatste dag van de Stienzer Keatsdagen 2024 begint om 11:00 uur de altijd drukbezochte vrije formatiepartij van de Heren Hoofdklasse. Een sportieve strijd op het hoogste niveau. Hier ga je elkaar treffen, jong en oud is hier te vinden. Het publiek heeft deze dag gratis toegang en dat is best uniek in de kaatswereld. Aanrader!

Aanvang: 11:00 uur
Entree: gratis

Foto: Henk Bootsma

Optreden De Feintsjes

Dweilorkest de Feintsjes is een begrip in Friesland en (verre) omstreken. De aanstekelijke muziek spreekt iedereen aan en zorgt voor extra veel gezelligheid tussen het kaatsen, rondom de finale en na afloop van de finale.

Aanvang: doorlopend
Entree: gratis

Optreden Butterfly

Aansluitend op het kaatsen speelt dit vrolijke trio als afsluiter in de feesttent. Met meer dan 20 jaar ervaring op vele (dorps)feesten in Noord-Nederland zijn ze een begrip in de regio en wordt het gegarandeerd feest. Ze komen al vanaf het begin naar Stiens voor de zondagmiddag. Met een breed repertoire van vele meezingers krijgt dit muzikale drietal iedereen in beweging op de dansvloer. Kortom, dit wordt weer een gezellig feestje voor iedereen!

Aanvang: 15:00 uur
Entree: gratis

Familieprogramma

De zondag is ook dit jaar dé familiedag van de Keatsdagen. Naast de bekende gezelligheid en muziek hebben we een apart programma voor de kleintjes met bijvoorbeeld een super leuke workshop door Circus Witova. Er zijn verschillende eettentjes op het terrein. Top tip voor het hele gezin!

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen