Inschrijven volleybal

Stienzer Keatsdagen

Inschrijven volleybal

Als vast onderdeel van de Keatsdagen staat ook dit jaar weer het geliefde volleybaltoernooi op het programma. Een gezellige en sportieve avond voor alle leeftijden waarbij met veel enthousiasme voor die felbegeerde bokaal wordt gespeeld. De organisatie is in handen van Volleybalvereniging Stasko. Er is traditioneel veel animo voor dit onderdeel, het aantal teams is beperkt, schrijf je dus vooral snel in.

Stel een team samen met vrienden, collega’s, de buurtvereniging of een ander ‘dreamteam’ en geef je voor vrijdag 24 mei op. Er wordt gespeeld volgens het volleybalregelement, het dragen van voetbalschoenen is niet toegestaan.

Aanvang: 18:15 uur

Hoe kan ik een team opgeven?

‘Helaas… het maximaal aantal teams (24) is zojuist bereikt. De enige manier om eventueel nog deel te nemen aan het toernooi, is aan de hand van de reservelijst. Als er dan tóch een team is dat niet meer beschikbaar is, nemen we contact met je op. Aanmelden kan via dit online inschrijfformulier.

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen