Dé ABBA tribute band op de donderdagavond van de Stienzer Keatsdagen

Stienzer Keatsdagen

Dé ABBA tribute band op de donderdagavond van de Stienzer Keatsdagen

Stiens maakt zich klaar voor de zesentwintigste editie van de Stienzer Keatsdagen. Het kaatsen is nog altijd een belangrijk onderdeel, maar gezelligheid en muziek zijn er natuurlijk onlosmakelijk aan verbonden. De eerste muziekavond zal een feest van herkenning worden voor de muziekliefhebbers van toen met de internationaal geprezen ABBA tribute band.

Wie herinnert zich niet klassieke hits als Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia, Voulez vous en natuurlijk The winner takes it all. ABBA is dan ook één van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums. ABBA tribute Band geeft jou de kans om alle klassiekers opnieuw te beleven en dat gewoon in Stiens. Doe je ogen dicht en het is alsof je het origineel hoort. Deze formatie is door de nationale en internationale pers namelijk meermaals uitgeroepen tot één van de beste ABBA tribute bands ter wereld! Tussendoor is er natuurlijk tijd om lekker bij te praten met jouw ‘stappers van toen’.

De deuren gaan om 20:00 uur open. De eerste set begint al vroeg, daarmee dan ook meteen de tip om op tijd te komen. De entree is met € 10,- zeer toegankelijk. Kaarten worden uitsluitend aan de deur verkocht. Bekijk hier het volledige programma van de Stienzer Keatsdagen.

De organisatie hanteert een maximum aantal bezoekers per avond. Er is geen voorverkoop, tickets worden uitsluitend aan de deur verkocht. Voorkom teleurstelling, kom op tijd, vol is echt vol!

Promovideo

In het kort

Ieder jaar is Stiens vijf dagen lang hét centrum van de provincie met activiteiten voor alle leeftijden. Sportiviteit en gezelligheid staan centraal. De organisatie weet bezoekers en deelnemers elke editie weer te verrassen met een gevarieerd programma en absolute topbands!

Route plannen

Locatie feestterrein

Kaatsveld Stiens
Uniawei 2a
9051 BC Stiens

Stienzer Keatsdagen